Le fa'atinoga ma le fa'aletonu o su'esu'ega o le va'a maualalo o le mamafa o le sikuila ea compressor

Ole alavai pito maualalo olecompressor ea sikilimaua ta'ua foi o le valve tausiga o le mamafa.E aofia ai le tino valve, valve autu, tautotogo, mama faamau, fetuutuunai sikulima, ma isi. O le pito pito i totonu o le pito maualalo o le mamafa o le valve e masani ona fesoʻotaʻi atu i le ea o le suauʻu ma le kesi fagu, ma o le ea e masani ona fesoʻotaʻi i. le pito i totonu o le mea malulu. 

asdzxcxz1

Ole galuega ole alavai pito maualalo

1. Ole la'ititi la'ititi ole valve e masani ona fa'aaogaina e fa'amautu ai le mamafa o totonu ole iunite, fa'alauiloa le ta'amilosaga o le suau'u lubricating, ma fa'afeiloa'i le mamafa o le galuega ole va'alele.O le suauʻu suauu o le masini e faʻatinoina e le eseesega o le mamafa o le masini lava ia, e aunoa ma se fesoasoani pamu suauu faaopoopo.A oʻo le masini i le amataga ma le leai o se uta, e manaʻomia se mamafa faapitoa e faʻamautu ai le suauʻu.Ole va'a maualalo maualalo e mafai ona taofia le mamafa i totonu o le va'a vavae suau'u mai le pa'ū i lalo ole 4Bar, A amata, tu'u le fa'amuamua i le fa'atuina o le ta'amilosaga o lo'o mana'omia e le suau'u lubricating e fa'amautinoa ai o lo'o fa'amama le masini ma e mafai ona tatalaina le va'a uta.

2. Puipui le suauu vavae elemene.Pe a sili atu le mamafa i le 4bar, o le a tatalaina e faʻaitiitia ai le saoasaoa o le ea o loʻo tafe atu i le vaeluaga o le suauu ma le kesi.I le faʻaopoopoga i le faʻamautinoaina o le vaeluaga o le suauʻu ma le kesi, e mafai foi ona puipuia le elemene faamama o le suauu ma le kesi mai le faʻaleagaina ona o se eseesega tele o le mamafa.Faʻaitiitia le aʻafiaga i luga o le mea e vavae ese ai pe a utaina le masini.

3. O le alavai pito maualalo e galue e pei o se alavai e tasi e puipuia ai le ea faʻamalosi i totonu o le tino mai le toe tafe atu i totonu o le masini pe a tapuni le masini.

asdzxcxz2

Su'esu'ega fa'aletonu masani

1. O lecompressor eameafaigaluega e aofia ai le tele o vaega valve.E le lelei le ala o le ea poʻo mea leaga mai fafo e ulufale i totonu o le iunite.Fa'aosoina e ala i le maualuga o le ea, o mea eleelea e a'afia ai le alavai la'ititi la'ititi, e mafua ai le fa'aleagaina o vaega pito i lalo ole alavai;po'o le palapala o lo'o maua i le va o fa'amaufa'ailoga, e mafua ai le fa'aletonu ole alavai mamafa maualalo.

2. Afai o le ala e tumu i le vai poʻo le kesi-suavai separator o le compressor ua toilalo, o le a mafua ai le teʻi vai i le alavai o le mamafa maualalo, ma o le valve maualalo maualalo o le a faatelevave i le toilalo ona o le aʻafiaga faaopoopo, lea e masani ona faʻaalia. e ala i le leo fa'aletonu pe a tamo'e le compressor.

3. Afai o le tele o le suauu e tui i totonu o le ea compressor, o le tele o le suauu lubricating o le a fausia ai le suauu pipii i le alavai mamafa maualalo, mafua ai ona tuai le ipu valve i le tapunia poʻo le tatalaina ma le gau.

asdzxcxz3

4. O le vaʻa faʻamalosi maualalo ua mamanuina e tusa ai ma tulaga faʻapitoa o galuega.Afai o tulaga faigaluega e fesuisuiai tele ma o ese mai le tau o le mamanu mo se taimi umi, o le a vave ona paʻu le paʻu mamafa maualalo.

5. A o lecompressor eaua taofi mo se taimi umi ona toe amata ai lea, o le susu o loʻo i totonu o le suauʻu lubricating ma le ea o le a faʻaputuina i totonu o le masini masini, lea o le a le gata ina afaina ai vaega o le vaʻa maualalo maualalo, ae amata foi le taotoga ma le susu, lea o le a faigofie. mafua ai le te'i vai , pipii suauu.

6.Various mea taua e pei o le resonance iunite, faagaoioiga le talafeagai, ma le siosiomaga o le a aafia ai le ola o le valve maualalo maualalo o le compressor.

asdzxc3


Taimi meli: Me-29-2023