Ole tele ole tane suau'u ole compressor ea, ole umi ole taimi ole fa'aoga ole suau'u?

E pei lava o taavale, pe a oʻo i compressors, o le tausiga o le ea compressor o le ki ma e tatau ona faʻatatau i le faʻatauga o se vaega o tau o le olaga.O se itu taua o le tausia o se compressor ea tui suauu o le suia lea o le suauu.

O se tasi o mea taua e tatau ona matauina o le suauu e tui ea compressors, o le tele o le tane suauu e le iloa ai le tele o suiga suauu.

taimi2

I le avea ai o se fa'amalūlū, e taua tele le sao o le suau'u i fa'amu ea fa'a'alili suau'u.O le suauʻu e aveese ai le vevela na gaosia i le taimi o le faʻamalosi, ma faʻapipiʻi foi le rotors ma faʻamaufaʻailogaina potu faʻamalosi.Ona o le suauu compressor e faʻaaogaina mo le malulu ma faʻamaufaʻailoga, e taua le faʻaaogaina o se suauʻu faʻapitoa, maualuga maualuga e faia faʻapitoa mo lenei talosaga ma e le mafai ona suitulaga e pei ole suauu afi.

E i ai le tau o lenei suauʻu faapitoa, ma e toʻatele tagata e manatu o le tele o le tane, o le umi foi lea o le suauʻu, ae e matua faʻaseseina.

taimi1

①Su'e le ola suau'u

O le vevela, ae le o le tele o le suauʻu faʻaagaaga, e iloa ai le umi o le suauʻu.Afai e fa'apu'upu'u le ola o le suau'u compressor pe mana'omia se fa'aputu suau'u tele, e mafai e le compressor ona fa'atupuina le vevela sili atu nai lo le mea na fa'amoemoeina i le taimi o le fa'amalosi.O le isi fa'afitauli o le tele o le suau'u e ui atu i totonu o le rotor ona o le kilia tele.

O le mea lelei, e tatau ona e mafaufau i le tau atoa o le suiga o le suauʻu i le itula o le faʻagaioiga, ma ia e nofouta o le umi o le ola o se suiga o le suauʻu e puupuu atu nai lo le averesi o pisinisi.O le tusi lesona a le compressor o le a lisiina ai le averesi o le ola o le suauu ma le gafatia o le suauu mo se compressor sikulima tui suauu.

②O le tane suauʻu lapoa e le faʻapea e umi le taimi e faʻaaoga ai le suauʻu

O nisi tagata gaosi oloa e ono fa'apea o le a umi atu le ola o le suau'u, ae leai se fa'atasiga i le va o le lua.A'o le'i fa'atau se compressor fou, fai sau su'esu'ega ma pipii i se fuafuaga fa'aleleia lelei ina ia mafai ai ona e vave maua ni fa'afitauli fa'aletonu ma aloese mai le fa'amaumau tupe i suiga o suau'u compressor.

taimi3


Taimi meli: Iuni-29-2023