Homogenized compressed air system meafaigaluega alamanuia

O le tulaga fa'atau atu o le fa'aogaina o masini masini ea fa'apipi'iina o se tauvaga malosi.E masani ona faʻaalia i faʻasalalauga faʻapitoa: maketi tutusa, oloa tutusa, gaosiga tutusa, ma faʻatau tutusa.

Muamua, sei o tatou tilotilo i le maketi tutusa.A e feiloaʻi i tagata faʻatau i le maketi, e mafai ona e fiafia i ai pe faʻasoa?Afai e pei o le tipiina o se keke, o le fefaʻasoaaʻi.E mafai ona e mauaina se maketi fa'apitoa?Ioe, ae faigata tele.

O le lona lua o oloa tutusa, faʻafefea ona faʻamaonia?O lona uiga, e mafai ona sui lau oloa i isi?Afai o lea, o se oloa tutusa.I le avea ai ma faʻatauga, o le tutusa o oloa e le o se mea e mafai ona e pulea.

Ona i ai lea o le gaosiga tutusa.E le o malamalama tagata faʻatau poʻo sooupu i le mamanu o meafaigaluega faʻapipiʻi ea, ae tatau ona latou iloa le aʻafiaga o eseesega i le gaosiga o gaosiga i luga o le lelei o oloa.I le avea ai o se tagata faʻatau, e le mafai ona e pulea le faʻataʻitaʻiga gaosiga tutusa.Afai e te le lagona ni mea faaopoopo pe a e taʻitaʻia tagata faʻatau e asiasi i le fale gaosimea, e sili atu le le faʻatagaina latou e o mai.

Ole mea mulimuli ole fa'atauga tutusa.Afai o le lagona muamua e te tuʻuina atu i tagata faʻatau e tutusa ma le tele o tagata tauva, faʻafetai, ua e ulufale i le tulaga o faʻatau tutusa.O lenei homogenization e mafai ona motusia e oe, e fuafua pe e te naunau pe leai.

O la tatou lea2in1 compressor ea sikulima.

11


Taimi meli: Ian-05-2023