E masani ona fa'aletonu le vevela o le ea i le tau mafanafana, ma o le aotelega o mafua'aga eseese o lo'o i ai iinei!(9-16)

O le taumafanafana, ma i lenei taimi, o le maualuga o le vevela faaletonu ocompressors eae fai soo.O lenei tusiga o loʻo otootoina ai mafuaʻaga eseese o le maualuga o le vevela.

I le tusiga muamua, na matou talanoa e uiga i le faʻafitauli o le maualuga o le vevela o le ea compressor i le taumafanafana.E tele mafuaaga, o lea o le a faaauau ai ona tatou talanoaina lenei mataupu i lenei mataupu.

9. E masani ona siaki e le iunite fa'amalūlūina le vevela o le suau'u i totonu ma fafo

E tusa ma le 10 tikeri le eseesega.Afai e itiiti ifo nai lo lenei tau, siaki pe o le pito i luga o le radiator e palapala ma poloka.Afai e palapala, fa'aaoga le ea mama e pefu ai le pito i luga ole radiator ma siaki pe ua pala ia apaapa ole radiator.Afai e ogaoga le pala, e tatau ona mafaufau e sui le faʻapotopotoga radiator.Siaki pe palapala paipa totonu pe poloka.Afai o lea, e mafai ona e faʻaogaina le pamu faʻasalalau e faʻasalalau se aofaʻi o le vai acidic e faʻamama ai.Ia mautinoa e faʻalogo i le faʻaogaina o le vai ma le taamilosaga taimi e aloese ai mai le tuia o le radiator ona o le pala o le vai.

10. Faʻafitauli i ala taʻavale faʻapipiʻiina e tagata faʻatau o faʻataʻitaʻiga malulu.

O lo'o i ai ala ta'avale e la'ititi tele le matagi, umi tele alavai, tele naua le pi'o i le ogatotonu o alavai, umi tele le pi'o o le ogatotonu ma le tele o ili fa'afefe e le fa'apipi'iina, ma e la'ititi le tafe o ili fa'avevela. nai lo le uluai ili malulu o le compressor ea.

11. E le sa'o le faitau o le masini vevela.

Afai e motusia atoa le masini o le vevela, o le a faʻamalo le masini ma taofi, ma faʻaalia e le masani le masini.Afai e leaga le galuega, o nisi taimi e lelei ma o nisi taimi e leaga, e sili atu ona natia, ma e sili atu ona faigata ona siaki.E sili atu le faʻaaogaina o le auala suitulaga e faʻaumatia ai.

hfghfgh1

12. O le faafitauli o le isu.

O lenei lautelecompressor eae manaʻomia le suia o le ulu o le ulu i le 20,000-24,000 itula uma, ona o le va ma le paleni o le ea compressor o loʻo faʻatulagaina uma e le faʻamau.Afai e faʻateleina le ofuina o le faʻatupu, o le a mafua ai le feteʻenaʻiga tuusaʻo i luga o le ulu o le compressor ea, faʻateleina le vevela, e mafua ai le maualuga o le vevela o le ea compressor, ma e sili atu ona loka le afi autu seia oʻo ina solo.

13. O faʻamatalaga o le suauu lubricating e le saʻo pe leaga le lelei.

O le suauu lubricating o le masini sikulima e masani lava ona matua'i mana'omia ma e le mafai ona suitulaga i le loto.O mea e mana'omia i totonu o le tusi lesona o meafaigaluega e tatau ona fa'amauina.

14. Ua poloka le faamama ea.

O le faʻapipiʻiina o le faamama o le ea o le a mafua ai le tele o le uta o le compressor ea, ma o le a i ai i se tulaga uta mo se taimi umi, lea o le a mafua ai le maualuga o le vevela.E mafai ona siaki pe suia e tusa ai ma le faailo o le faailo o le fesuiaiga o le mamafa.E masani lava, o le faʻafitauli muamua e mafua mai i le poloka o le faamama o le ea o le faʻaitiitia o le gaosiga o le kesi, ma o le maualuga o le vevela o le ea compressor o le tulaga lona lua.

hfghfgh2

15. Ua maualuga tele le mamafa o le faiga.

O le mamafa o le faiga e masani ona seti i le fale gaosimea.Afai e matua'i mana'omia le fetu'una'i, o le fa'amauina o le gaosiga o le kasa o lo'o fa'ailogaina i luga o le igoa masini e tatau ona avea ma tapula'a pito i luga.Afai o le fetuunaiga e maualuga tele, o le a mautinoa lava e mafua ai le maualuga o le vevela ma le mamafa o le mamafa ona o le faateleina o le uta o le masini.E tutusa foi lea ma le mafuaaga muamua.O le maualuga o le vevela o le ea compressor o se faʻaaliga lona lua.O le faʻaaliga autu o lenei mafuaʻaga o le faʻatupuina lea o le taimi nei o le afi compressor ea, ma tapunia le ea compressor mo le puipuiga.

16. O le suauu ma le kesi separator ua poloka.

O le poloka o le suauu ma le kesi separator o le a mafua ai ona maualuga le mamafa o totonu, lea o le a mafua ai le tele o faafitauli, ma o le maualuga o le vevela o se tasi o ia mea.E tutusa foi lea ma mafuaaga muamua e lua.O le pupuni o le suauu-kasa separator e masani lava ona faʻaalia i le maualuga o le mamafa i totonu.

O mea o lo'o i luga o mafua'aga maualuga o le vevela o nisifa'avili ea compressorsaoteleina, mo na'o fa'amatalaga.

asdzxcxz5


Taimi meli: Iuni-12-2023